Telefon :

+90 532 631 72 12

Kleopatra plajı

Hayalinizdeki Evi Bulun

Kleopatra plajı

Akdeniz kıyıları plajlarıyla ünlüdür. Bunların en ünlüsü Alanya şehrinde bulunan Kleopatra plajı. Plaj, Mısır İmparatoriçesi Kleopatra'nın adını almıştır. Efsaneye göre Roma İmparatoru Anthony tarafından Kraliçe Kleopatra'ya hediye edildi. Kleopatra, kalenin yamacında yüzmek için her gün sahile inerdi. Kaleden sahile bir tünel vardi. Mısır kraliçesi Kleopatra, Akdenize yelken açmaya başladığı her defasında Alanya'yı ziyaret etti. 

Kleopatra plajı tüm kriterleri karşılamaktadır ve Mavi Bayrak sahibidir. 2 km uzunluğundaki sahil ince ve temiz kumu ile büyüleyicidir. 

Plaj halka ve turistlere açık, giriş ücretsizdir. Şemsiye ve şezlonglar sadece otellerden gelen turistler için ücretsizdir, kalan tatilciler için ücretli. Her 50 metrede bir açık büfe plajlarda fast food tarzı yiyecek ve içecekler için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, ayrıca paraşütle atlama, su kayağı, kıyı boyunca tekne gezintisi gibi açık hava aktivitelerine de katılabilirsiniz. Yüzme alanı dışında su sporları da yapabilirsiniz. 

Yaz aylarında dünyanın her yerinden insanlarla sahilde buluşabilirsiniz. Yüzme gününden sonra dinlenmenin en iyi yolu Kleopatra plajı'ndaki muhteşem gün batımının tadını çıkarmaktır. Plajın en önemli özelliği temiz ve berrak sudur. Denizde yüzen egzotik balıkları kolayca görebilirsiniz. 

 

 

Türkiye'de oturma izni 2022

Türkiye'de oturma izni 2022. Türk mevzuatında yeni kurallar. Comfort Home Türkiye

Türkiye'de kiralık vergiler

Türkiye'de mülk sahipleri için vergiler. Comfort Homes Turkey

Türkiye acil telefon numaralar

türkiye acil telefon numaralar. 112 arayin. Comfort Homes Turkey

Alanya'da daireler

Yapım aşamasında artıları ve eksileri. Comfort Homes Turkey

Türkiye'deki Okullar

Türkiye'deki Okullar. Comfort Homes Turkey

Türkiye hakkında ilginç gerçekler

Türkiye hakkında ilginç gerçekler. Comfort Homes Turkey


Comfort Homes Turkey на Realting.com Анализ сайта - PR-CY Rank