Телефон :

+90 535 013 86 59

Нерухомість у Туреччині. Супровід угоди

Купити квартиру в Аланії

Нині стало модним купити квартиру у Туреччині безпосередньо від турецьких власників безпосередньо. Безумовно це добре бо ціни набагато нижчі ніж від власників-іноземців. Але скільки підводних каменів та незручностей криється в такій угоді? Мовний бар'єр, ви не зможете перевірити документи на квартиру та технічний паспорт цієї квартири. Про договір купівлі-продажу можна навіть не розпочинати розмови. Але немає нічого неможливого!

Наші фахівці допоможуть вам перевірити всю документацію квартири, виступити перекладачем і перевірити договір на купiвлю житла в Аланії ! Також супроводжувати вас в Кадастрове управління.

Вартість послуг:

  • Діалог із продавцем. Перевірка об'єкта нерухомості на чистоту документації. Складання чи перевірка договору купівлі-продажу. Вартість 500 євро
  • Діалог із продавцем. Перевірка об'єкта нерухомості на чистоту документації. Складання чи перевірка договору купівлі-продажу. Збір документації для Кадастрового управління та супровід. Переоформлення лічильників на електрику та воду-1.000 євро.
  • Повний пакет послуг ( послуги другого пункту + відкриття рахунку в турецькому банку) - вартість 1.500 євро
  • Перевірка об'єкта нерухомості на чистоту документації 500 лір.
  • Відкриття рахунку у турецькому банку-100 євро .


Comfort Homes Turkey на Realting.com Анализ сайта - PR-CY Rank